Werkproces

De weg naar een mooi eindresultaat

Voortraject

U heeft een wens en ziet het al helemaal voor u. Nu alleen het belangrijkste, de uitvoering. Leg uw wensen en ideeën aan ons voor en met onze kennis en jarenlange ervaring denken wij met u mee en geven waar nodig onze adviezen.  Voordat we overgaan op de uitvoering stellen we een voorlopige prijsopgave op. Wanneer u net als wij enthousiast bent geworden en graag door wilt naar de volgende fase zetten we de offerte om naar een definitieve opdracht.

Inmeten & Ontwerpen

Het meten, ontwerpen en intekenen is een arbeidsintensief proces. Daarom gebeurt dit pas als de opdracht definitief is getekend.  Het ontwerp wordt op de millimeter nauwkeurig ingetekend. Dat betekent een veelal in 3D ontwerp zodat door onze klanten exact kan worden waargenomen wat het eindproject gaat worden.

Vervaardigen

Is het ontwerp 100% goedgekeurd gaan we over op het uitvoerende proces. Namelijk de realisatie van de opdracht! Dit gebeurt in onze werkplaats in Reeuwijk. Alle items en materialen worden vervaardigd, behandeld en voorbereid voor montage. Grote projecten worden prefab voorbereid.

Monteren

Het ontwerp is in onze werkplaats in zijn geheel of in delen gerealiseerd. Op locatie plaatsen we het project prefab. Alle onderdelen passen als puzzelstukjes in elkaar en binnen een zeer korte tijd staat het project op zijn plek!