Over ons

Metaalbewerking met hart, ziel en moderne techniek

Het ontstaan van MvL

MvL Metaalwerken is een bedrijf dat in 2004 is opgericht. Martijn van Leeuwen startte als eenmanszaak in de schuur van zijn vader. Veel van onze klanten waren toen particulieren en bedrijven uit de agrarische sector. De werkzaamheden bestonden veelal uit het vervaardigen van hekwerken, en allerlei reparatiewerkzaamheden. In 2005 kreeg hij de kans om het constructiebedrijf van Dhr. Ernst op het bedrijventerrein Zoutman over te nemen. In dit gebied zijn veel verschillende bedrijfstakken gevestigd, waardoor de verscheidenheid van werkzaamheden ook fors uitbreidde.

Gaandeweg zijn we op verzoek van klanten grotere producten en ook machines gaan vervaardigen.
Deze worden speciaal naar wens ontworpen en vervaardigd. Ondertussen zijn wij een bedrijf met moderne machines en een top team van enthousiaste werknemers
waarmee we voor zowel particulier als bedrijf allerlei metaal & constructiewerk vervaardigen. Onze klanten zijn particulieren, agrariërs, bouw- en constructiebedrijven, architecten en meer.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen is geboren en getogen Reeuwijker en werkt nu al ruim 25 jaar in de metaalindustrie. Al vanaf zijn 13e is hij gepassioneerd met alles wat maar met metaal te maken heeft. Hekken, bruggen, eigen ontwerp, agrarische machinale ondersteuning of anderszins.Veel is te realiseren met behulp van metaal. Tevens werkt Martijn samen met gekwalificeerde ondernemers als het gaat om bijvoorbeeld technische toepassingen in het ontwerp.

Passie voor metaal

Iedereen die bij ons op of rondom de werkplaats werkt zijn zeer getalenteerd en ambitieus. Denken graag in mogelijkheden en oplossingen. Naast onze medewerkers maken we ook gebruik van een veelzijdigheid aan ambachtelijke maar ook eigentijdse machines die ons ondersteunen.

Koninklijke metaalunie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaal Unie. Dat houdt in dat er bij het fiat geven op een opdracht de klant maar ook de ondernemer beschermd zijn. Bij het accorderen van de opdracht ontvangt u van ons de algemene voorwaarden van de Koninklijke Metaal Unie.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Voor meer stage-informatie in combinatie met ons bedrijf adviseren wij jou om deze link aan te klikken waar wij je verwijzen naar het gedeelte van de betreffende informatie. Heb je vragen bel ons gerust. Wie weet mogen wij jou van harte welkom heten. We werken hard en we leren jou graag het mooie vak van metaalwerken.

MVL Metaalwerken