Hekwerk

Onlangs hebben wij in het Groene Hart een maatwerk van hekwerk opgeleverd. Het hekwerk is geïntegreerd met een gewenste installatie uitgevoerd door A.S. Beveiligingtechniek BV uit Reeuwijk. Tevens is er in dezelfde kleur de railing gerealiseerd. Als passend detail van het aanzicht een op maat gemaakte brievenbus.

Het hekwerk is verzinkt en voorzien van twee lagen poedercoating. Tevens is heeft het een geïntegreerde elektrische bediening.

Heeft u wensen omtrent het realiseren van een uniek ontwerp of ander item dan zijn wij erg benieuwd naar uw ideeën. Wij kunnen na het doorspreken van de wensen en akkoord op de offerte een 3D ontwerp realiseren.  In dit ontwerp leggen wij alle details vast voor we over gaan tot de uitvoering. Met een 3D ontwerp is het voor klanten goed zichtbaar of hetgeen is bedacht nog steeds gewenst is.

CONTACT

Ontwerp hekwerk Groene HartHekwerk

Werkproces
De weg naar een mooie eindresultaat verloopt als volgt:

Voortraject

U heeft een wens en ziet het al voor u. Maar nu nog de uitvoering. Deel ons uw idee en wij denken met u mee en tellen een voorlopige prijsopgave vast. Wanneer u enthousiast bent geworden en graag door wilt naar de volgende fase zetten we de offerte om naar een definitieve opdracht.

Inmeten & Ontwerpen

Het meten, ontwerpen en intekenen is een arbeidsintensief proces. Daarom gebeurt dit pas als nadat de opdracht definitief is getekend.  Het ontwerp wordt op de millimeter nauwkeurig ingetekend. Dat betekent veelal een 3D ontwerp zodat onze klanten exact kunnen zien wat het eindproject gaat worden.

Vervaardigen

Is het ontwerp 100% goedgekeurd gaan we over op het uitvoerende proces. Namelijk de realisatie van de opdracht! Dit gebeurt in onze werkplaats in Reeuwijk. Alle items en materialen worden vervaardigd, behandeld en voorbereid voor montage.

Monteren

Het ontwerp is in onze werkplaats in zijn geheel of in delen gerealiseerd. Op locatie plaatsen we het project prefab. Alle onderdelen passen als puzzelstukjes in elkaar en binnen een zeer korte tijd staat het project op zijn plek! Als u akkoord gaat maken we er nog even een mooie eindresultaatfoto van.