MVL Metaalwerken breidt uit!

Deze keer plaatsen we een AAN HET WERK bericht over ons zelf. Wij gaan maar liefst uitbreiden met 160 m2! Ons kantoor gaat de hoogte in en op de uitgebreide locatie komen onze plaatbewerkingsmachines. Voordat we hier aan de slag kunnen moet er nog wel flink wat werk verricht worden. Zoals het verbinden van twee panden, constructie versterken van het nieuwe pand, beton storten en ga zo maar door. We hebben ontzettend veel zin om straks te werken met een prachtig mooi eindresultaat van ons huidige en nieuwe pand als 1 locatie. Wij zullen dit item over onze eigen uitbreiding geregeld van nieuwe foto’s voorzien. Onze huidige werkzaamheden voor onze klanten gaan natuurlijk gewoon door.

1e helft oktober

oktober staat in het teken van het opnieuw inrichten en indelen van onze werkplaats. Onze zwaarste machine van maar liefst 11 ton wilde we graag naar zijn nieuwe plek verplaatsen. Daarvoor moesten we de hulp in schakelen van de firma Van Noort met hun zwaarste autolaadkraan. Onderwijl is onze gemeente ook nog hard aan het werk om de weg op te knappen.

2e helft September

Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de betimmering van de doorbraak!

1e helft september

Afgelopen week is er hard gewerkt aan de beginselen van de uitbreiding. Beton gestort tussen de twee panden. Het nieuwe kantoor zal straks boven plaatsvinden. Een mooie nieuwe voorraadplek voor onze diverse soorten platen en er is een bovenloopkraan gemonteerd in het nieuwe pand. Kortom; een hoop werk verricht.