Onze klant heeft de opdracht bij ons neergelegd voor het realiseren van een dakterras van een woning zonder tuin in Rotterdam. Het terras benodigde een dakconstructie voor het gelijkwaardig dragen van het gewicht tijdens de belasting en voor het behoud van het dak op langer termijn.

In onze werkplaats bereidde we de constructie zodanig voor dat we deze op locatie in elkaar konden monteren. Ter plaatse werden alle onderdelen middels een kraan op het dak gelegd.

Het terras is bekleed met hardhouten dekdelen afkomstig van de firma Hoogendoorn Hout te Reeuwijk en voorzien van geïntegreerde verlichting om bij het vallen van de avond een geweldige luxueuze uitstraling te creëren.  Het hekwerk is gerealiseerd met ronde spijlen,  vooraf verzinkt en nadien behandeld met twee lagen poedercoating. Tevens is de balustrade voorzien van een hardhouten handregel. Het resultaat is een waanzinnige aanvulling voor de woning, een onmisbare plek om te vertoeven en wat een goed idee om het ook daadwerkelijk uit te laten voeren.

Verrijk je woning met een prachtige skyline van Rotterdam. Niets is onmogelijk!

Heeft u ook de intentie om iets te realiseren wat net even anders is dan anders? Dan zijn wij graag van de partij. Contact ons om de ideeën door te spreken en van gedachten te wisselen. CONTACT